Leon Bridges komt met 'Good Thing' tour naar AFAS Live en Ancienne Belgique

Leon Bridges
Leon Bridges komt met 'Good Thing' tour naar AFAS Live en Ancienne Belgique
deel via whatsapp
Door op De Soulzanger Leon Bridges komt op 1 november 2018 naar AFAS Live en op 2 november 2018 naar de Ancienne Belgique. Zijn tour staat in het teken van zijn nieuwe album 'Good Thing' dat op 4 mei 2018 uitkomt. Wel heeft hij ons als een voorproefje van het nieuwe album laten horen met de eerste twee singles 'Bet Ain't Worth The Hand' en 'Bad Bad News'. In het voorprogramma van de concerten staat Amber Mark

Tickets voor beide concerten gaan op 13 april 2018 om 10:00 uur in de voorverkoop. Wil je de start van de voorverkoop niet missen? Stel hier een ticketreminder voor Leon Bridges in AFAS Live in en gebruik deze link voor een ticketreminder voor Leon Bridges in de Ancienne Belgique.

Een ticket voor Leon Bridges in AFAS Live kost 38,50 euro. Tickets voor Leon Bridges op 1 november 2018 in AFAS Live zijn verkrijgbaar via de link.

Voor het optreden van Leon bridges in de Ancienne Belgique ben je 30,- euro kwijt. Hier vind je tickets voor Leon Bridges op 2 November 2018 in de Ancienne Belgique.
deel via whatsapp
Jan Smit

JAN SMIT MET THEATERTOUR 'MET ANDERE WOORDEN' DOOR...Voor het eerst in 4 jaar zal Jan Smit weer te zien zijn in de Nederlandse...

Pokey Lafarge

POKEY LAFARGE BEZOEKT PAARD, BURGERWEESHUIS EN... De Amerikaanse muzikant Pokey LaFarge brengt samen met zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS