Paradiso bestaat vandaag precies 50 jaar!

review: Tom Chaplin - 15/03 - Paradiso Tom Chaplin
Paradiso bestaat vandaag precies 50 jaar!
Door sjoertb op 30 maart 2018 - 17:02 Het Amsterdamse poppodium Paradiso bestaat vandaag, 30 maart 2018, exact 50 jaar. Ter ere van een halve eeuw Paradiso werd er vorig jaar de website www.50jaarparadiso.nl gelanceerd. Op de site wordt teruggekeken op de historie van de zaal en de concerten die er plaatsvonden.

Deze week zijn er een drietal Paradi50 avonden. Gisteren speelden hier onder andere My Baby, Jungle By Night en Ronnie Flex. Vanavond is het hiphop dat de klok slaat met onder andere De Jeugd van Tegenwoordig, Rico & Sticks en Donnie. Morgen komt ten slotte het nachtleven van Paradiso aan bod met onder andere Eddy De Clercq, Dimitri en Shinedoe.

Podiuminfo was de afgelopen jaren natuurlijk vaste gast in Paradiso om verslag te doen van concerten en festivals. Een kleine greep uit de door ons verslagen concerten:

King Gizzard & The Lizard Wizard (2018)
Marco Borsato (2017)
Tom Chaplin (2017) [foto]
Regina Spektor (2016)
Chvrches (2014)
Snoop Lion (2013)
Sigur Rós (2012)
Adele (2011)
Blondie (2011)
Slash (2010)
Mindless Self Indulgence (2009)
Eagles of Death Metal (2007)
The Killers (2006)

Hier vind je de volledige lijst met concerten die we in Paradiso beschreven en gefotografeerd hebben.

Al jaren werkt Podiuminfo intensief met Paradiso samen. Op dit moment staan er op Podiuminfo maar liefst 11.545 Paradiso agendapunten. Dat dat er in de toekomst nog maar veel en veel meer mogen worden!

Vanuit Podiuminfo feliciteren we Paradiso met een halve eeuw vol mooie concerten en hopen we van harte op ten minste nog 50 jaar concerten en festivals in deze fantastische zaal!


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Wrekmeister Harmonies

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR WREKMEISTER HARMONIES IN PAARDHet experimentele muziekcollectief Wrekmeister Harmonies onder leiding van...

The Cool Quest

THE COOL QUEST MET NIEUW ALBUM NAAR POPPODIA Afgelopen vrijdag presenteerde The Cool Quest het tweede album ' Vivid ' in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.