Stone Rock Festival 2018 gaat niet door (show Pennywise verplaatst naar Hedon)

Stone Rock Festival news_groot
Stone Rock Festival 2018 gaat niet door (show Pennywise verplaatst naar Hedon)
Door ThomasS op 27 maart 2018 - 17:15 Na zeven edities van Stone Rock Festival komt er voorlopig een einde aan het evenement in Dalfsen. De editie van 2018, met punkrockband Pennywise als headliner, zal om financiële redenen niet doorgaan.

Het Stone Rock festival is een begrip in de wijde omgeving van Dalfsen. Tijdens succesvolle eerdere edities verwelkomde Stone Rock o.a. Guano Apes, De Staat, John Coffey, Paceshifters en Peter Pan Speedrock. Echter, door het compleet onverwacht uitblijven van subsidie- en sponsorgelden dit jaar, is het voor de organisatie niet haalbaar om het festival te blijven organiseren.

Pennywise in Hedon

Ondanks dat het festival niet doorgaat, zal de West Coast punkband Pennywise toch optreden in Nederland. Hedon zal op 7 juli 2018 de exclusieve show van Pennywise hosten. Bezoekers die al een kaartje voor Stone Rock 2018 hebben gekocht, hebben daarmee toegang tot deze show. Mensen die een refund op hun ticket willen kunnen dat via stonerock.nl regelen.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jolie holland and Samantha parton

SINGER-SONGWRITERS JOLIE HOLLAND EN SAMANTHA PARTON...Op zaterdag 8 september 2018 komen de singer-songwriters Jolie Holland en...

Freek de Jonge

EXTRA VOORSTELLINGEN FREEK DE JONGE (O.A.... Wegens het succes van de Freek de Jonge -show getiteld "Freek Doet Neerlands...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.