Ellen ten Damme geeft exclusieve clubshow in Luxor Live

Ellen ten Damme 2
Ellen ten Damme geeft exclusieve clubshow in Luxor Live
Door ThomasS op 27 maart 2018 - 13:23 Ellen ten Damme zal na haar theatertour met de voorstelling Paris – Berlin de openluchttheaters in gaan. Voordat ze dat doet, speelt ze één exclusieve show in Luxor Live.

Samen met haar achtkoppige superband The Magpies brengt de zangeres een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw. Met muziek uit de jaren ‘20, waarin Parijs en Berlijn voorop liepen, ook wel het interbellum genoemd. Maar natuurlijk ook met de muziek uit de jaren ‘40 en ‘50 en de muziek van vandaag de dag. Denk aan Edith Piaf, Bertold Brecht en Kurt Weill, maar ook Yves Montand, Brigitte Bardot en Marlene Dietrich.

Woensdag 30 mei vindt de show plaats in Luxor Live (Arnhem). Het gaat om een zitconcert. De voorverkoop voor deze show start donderdag 29 maart, 10.00 uur. Kaarten kosten 30 euro.
Glass Animals 1

GLASS ANIMALS NAAR LIVE AT AMSTERDAMSE BOSTHEATEREerder vielen Glastonbury, Coachella, Lollapalooza en Lowlands als een blok...

The posies

THE POSIES MET 30TH ANNIVERSARY TOUR NAAR NEDERLAND... De Amerikaanse band The Posies komt in oktober voor vijf shows naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.