Tim Knol keert in 2019 terug naar Paradiso

review: Tim Knol - 23/03 - Paradiso Noord Tim Knol
Tim Knol keert in 2019 terug naar Paradiso
Door Cartman91 op 26 maart 2018 - 15:10 Afgelopen vrijdag (23 maart) stond Tim Knol nog in Paradiso Noord te spelen. Dit beviel zo goed dat Paradiso hem terughaalt om te komen spelen. Anders dan in de studio bij Giel Beelen van Radio Veronica komt Tim daar wél terug om te spelen.

Na het incident (streaker) bij zangeres Maan in de studio van Radio 538 Tweette Tim Knol woedend op de mislukte grap van DJ Frank Dane. Nu, maanden later, kon Giel bij Veronica het niet laten om Tim op zijn plek te zetten. Giel was namelijk van mening dat Tim zich daar niet mee had moeten bemoeien, omdat hij 'geen idee had waar hij het over had'. Refererend aan het feit dat Maan en Frank een running gag hebben, om telkens bij elkaar een grap uit te halen. Hier was Tim, in de studio bij Giel niet van op de hoogte. Wel blijft hij bij zijn mening dat de mislukte grap van weinig smaak getuigde. Giel had echter nog een verassing voor Tim in petto, die hij niet zag aankomen. Namelijk een stripper die tijdens het spelen van een nummer de boel kwam onderbreken. Dit pikte Tim niet en liep boos weg, bijna het pand uit. Giel rende met microfoon er nog achterna om hem terug te halen, maar het kwaad was al geschiedt. Tim kwam daarop wel nog terug, maar alleen om de instrumenten weer in te pakken.

Op 5 januari 2019 staat Tim in de grote zaal van de Amsterdamse poptempel. Tickets zijn direct in de verkoop gegaan. Een kaartje kost je slechts 17,02 euro (inclusief servicekosten).


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ub40nieuws

LA MADELEINE IN BRUSSEL ONTVANGT UB40Op 28 november komt UB40 hun 40e verjaardag vieren in de Brusselse La...

TivoliVredenburgnws

CAUSES MET CLUBTOUR LANGS O.A. TIVOLIVREDENBURG EN... De band Causes komt met een nieuwe single en clubtour! De band, onder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.