AFAS Live verwelkomt The Four Tops & The Temptations

The  Four Tops
AFAS Live verwelkomt The Four Tops & The Temptations
Door GraciaVisscher op 26 maart 2018 - 11:07 Twee Motown legendes gaan samen op tournee en slaan Nederland niet over! Het Amerikaanse jazz kwartet The Four Tops en de soulband The Temptations staan op woensdag 14 november in de AFAS Live in Amsterdam.

The Four Tops wordt beschouwd als een van de grondleggers voor de sound van het Motown label. In de jaren '60 scoorden ze hits met nummers als 'I Can't Help Myself (Sugar Pie, Honey Bunch)' en 'Reach Out I'll Be There'.

The Temptations is een van de meest succesvolle soulbands allertijden. 'Papa Was A Rollin Stone', 'Treat her Like A Lady', 'Since I Lost My Baby' en 'Just My Imagination (Running Away With Me)' is slechts een kleine greep uit de maar liefst 37 top tien hits die de groep voortbracht.

Tickets voor deze legendarische show in AFAS Live gaan donderdag 29 maart om 11.00 uur in de verkoop. Wil je de verkoop niet missen, klik dan ]hier om een reminder in te stellen! Kaarten koop je vanaf 49,50.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefAncienne Belgique news

ANCIENNE BELGIQUE VOOR THE KILLSDe Amerikaanse rockband The Kills komen met de Europese tour ook naar...

Paradiso logo nieuw

TOM MISCH NAAR ANCIENNE BELGIQUE EN PARADISO De Engelse artiest Tom Misch komt naar de Benelux! Op zondag 18 november...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.