Foto's en Video's uitgelicht deel 4

Door limma op 06 december 2007 - 16:39 Op Festivalinfo en Podiuminfo bieden we nu enkele weken de mogelijkheid om foto's en video's van concerten en festivals te plaatsen. De afgelopen weken zijn er door jullie weer vele foto's en video's neergezet. Wij lichten er weer een paar uit.

Muziek horen is leuk, maar muziek maken is nog veel leuker! En zo bewijst dit ontzettend grappige filmpje dat je niet per se over muzikaal talent hoeft te beschikken. Aanschouw hier het menselijke drumstel
Over drummers gesproken... Het is natuurlijk voor iedere drummer aan zichzelf welke techniek hij toepast. Al lijkt deze mondtechniek ons vrij ingewikkeld, maar het levert wel een leuk foto op.

Een populaire band in onze fotosectie is Moke. Schijnbaar zijn de heren erg fotogeniek want ze worden volop gefotografeerd: Nou vooruit, hier een paar foto's van deze gestijlde heren en oordeel zelf.

Ooit was Joe Cocker een jonge knul die op Woodstock '69 stond en het nummer 'With a little help from my friends' zong. Nu bijna 40 jaar later zingt hij dit nummer nog steeds maar dit keer in de Heineken Music Hall. Joe was niet te beroerd om na afloop nog even met een fan op de foto te gaan.

Nog een Golden Oldie is de band UB40. Zij speelden onlangs maar liefst 3 keer in een uitverkocht Ahoy. Deze foto is gemaakt in de Americahal waar zij hun succesvolle bezoek aan Nederland mee afsloten.

Soms maken foto's je nieuwsgierig. Wanneer we een foto als deze zien, dan willen wij direct weten wat voor muziek deze band maakt. Het zou je nog wel eens kunnen verrassen!

De band Within Temptation staat bekend om hun showspektakel tijdens hun optredens. Niks is te gek voor ze. Zo kun je tijdens een live show onder andere deze spectaculaire lichtshow verwachten.

Even zag het er lettelijk en figuurlijk niet zo goed uit voor Roisin Murphy. Halverwege haar tour moest ze geopereerd worden na een ongelukkige botsing met een stoel. Haar concert in Paradiso ging gelukkig gewoon door. Hersteld en wel stond ze weer in haar aparte outfits op het podium.

We sluiten dit keer af met twee gouden tips. Tip 1: Niet gaan springen tijdens het filmen! Dan krijg je namelijk dit


En tip 2: Houd je camera goed vast, anders kun je dit effect verwachten.

Wij wensen jullie met deze tips, weer veel succes met het filmen en fotograferen van de concerten en festivals die jullie gaan bezoeken.gitaar rock metal indie divers nieuws4

DE DIEPTE GAAT HET DIEPE INIn november moest de enige echte Rock rock ’n rollkroeg van Nederland De...

hiphoprap-news.jpg7

VOORPROGRAMMA EN SIGNEERSESSIE 50 CENT Rapper 50 Cent signeert op dinsdag 11 december zijn nieuwste cd ' Curtis '...

REACTIES

Avatar Dooie
do 06 dec 2007 19:33

Dooie Ik hield m'n camera goed vast, ik was alleen te lui om het beeld even te draaien op de computer. En over het op en neer gaan had ik geen controle. Ik heb namelijk 2 gekneusde ribben overgehouden aan het vooraan staan daar, wat een geduw!

 0
Avatar Soeperman87
do 06 dec 2007 21:42

soeperman87 UB40 = lovely.

 0
Avatar dreamflower
vr 07 dec 2007 00:36

dreamflower nou review staat erbij dus als die foto nieuwsgierig maakt, lees maar snel.. leuk bandje hoor!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.