Ancienne Belgique voor K's Choice

review: K's Choice - 16/03 - TivoliVredenburg K's Choice
Ancienne Belgique voor K's Choice
Door Cartman91 op 16 maart 2018 - 12:09 Rockband K's Choice uit Antwerpen komt naar Ancienne Belgique te Brussel voor een optreden.

K's Choice bestaat al 25 jaar en is nog lang niet uitgespeeld. Begin jaren '90 begon het allemaal als een duo (broer en zus) op een podium. Nu keren Sarah en Gert Bettens voor het eerst sindsdien terug naar waar het begon: met z'n tweeën en de liefde voor de muziek. Je kan covers van het tv-programma 'Liefde voor Muziek', waar ze aan meededen, verwachten. Maar uiteraard ook eigen werk. Later komt het nieuwe album van K's Choice uit.

Het optreden vindt plaats op 9 december. Tickets zijn direct in de voorverkoop gegaan. Een kaartje kan je voor 30 euro bemachtigen in de voorverkoop. Aan de kassa ben je een euro meer kwijt (31 euro).

K's Choice is verder ook te zien in het Openluchttheater in het Amsterdamse Bos op 6 mei en tijdens Retropop te Emmen in juni.
Novastar news

EXTRA SHOW VOOR NOVASTAR IN ANCIENNE BELGIQUEEergisteren (14 maart) konden wij nog melden dat Novastar in een kleine...

Beyonce

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. BEYONCÉ & JAY Z,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.