Mamas Gun komt in september voor twee shows terug naar Nederland

Mamas Gun news_groot
Mamas Gun komt in september voor twee shows terug naar Nederland
Door Cartman91 op 14 maart 2018 - 12:18 De Britse band Mamas Gun stond vorige maand nog in de Sugarfactory te Amsterdam, maar nu al is bekend gemaakt dat ze terugkeren naar Nederland.

Om precies te zijn komt de band in september naar TivoliVredenburg in Utrecht en Bird te Rotterdam, respectievelijk op 28 en 29 september.

Mamas Gun maakt een mix van pop, funk en blue-eyed soul. Het nieuwste werk, Golden Days komt uit op 18 mei. Dit is alweer het vierde album dat de band geproduceerd heeft.

Tickets voor beide concerten gaan vanaf 16 maart om 10:00 in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in TivoliVredenburg kost je 17,50 euro (inclusief servicekosten). Voor een toegangsbewijs voor Bird betaal je 15 euro in de voorverkoop.Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefNovastar news

NOVASTAR MET CONCERTEN IN KLEINE SETTING NAAR...De Belgische band Novastar zal weer eens op de planken te zien zijn. Het...

TivoliVredenburg news1

PUNKROCKBAND BAD RELIGION NAAR TIVOLIVREDENBURG VOOR... Maandag 6 augustus komt de Amerikaanse punkrockband Bad Religion naar de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.