Winnen: 2x2 kaarten Lakshmi + Lghtnng in Altstadt

LAKSHMI
Winnen: 2x2 kaarten Lakshmi + Lghtnng in Altstadt
Door Maximeisis op 08 maart 2018 - 13:11 Zelf omschrijft de 22-jarige singer-songwriter LAKSHMI haar muziek als "Dark Electronic Pop" met de mix van heftige synths, poëtische teksten en donkere violen. Haar teksten vertellen je over sigaretten, liefde en steden in de nacht. Ook dit jaar is LAKSHMI weer veel te zien op de podia van Nederland.

LGHTNNG maakt dansbare en nostalgisch klinkende tracks. Deze elektronische popgroep is duidelijk geïnspireerd door de jaren 80', maar met een modern randje.

Op vrijdag 30 maart geven LAKSHMI en LGHTNNG een concert in Altstadt, Eindhoven. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'LAKSHMI'.

Deze winactie loopt tot en met 14 maart.festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. THE...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Death Alley

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR DEATH ALLEY IN SKATECAFE De Amsterdamse hardrockers Death Alley brachten in 2015 hun eerste album...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.