Golden Earring met 'Live on the Beach' op het strand van Scheveningen

Golden Earring Barry Hay
Golden Earring met 'Live on the Beach' op het strand van Scheveningen
Door Cartman91 op 28 februari 2018 - 11:14 Barry Hay komt met zijn band Golden Earring op 6 september naar het strand van Scheveningen voor een 'Live at the Beach' concert. Dit maakte drummer Cesar Zuiderwijk vanmorgen bekend in het radioprogramma van Giel Beelen op Radio Veronica.

Dit zal de derde keer zijn dat de band op het strand een optreden geeft. Eerder trad de band in 1986 en in 2016 al eens op. Dit waren grote successen en daarom besloot de Haagse band om wederom in de 'achtertuin' op te treden. Friends of the Family zal het voorprogramma verzorgen.

Kaartjes zijn vanaf morgen (1 maart) om 10:00 uur te verkrijgen. Tickets kosten dan 41,50 euro (inclusief servicekosten).

Een dag na dit optreden (op 7 september) staat Anouk ook op het programma van 'Live on the Beach'. Daar staan dan Rondé en Son Mieux in het voorprogramma.

Glorious Sons

LAST MINUTE WINACTIE: WIN 2X2 KAARTEN VOOR THE...Aanstaande zaterdag 3 maart speelt The Glorious Sons in Amsterdam. De...

maassilo

JESUS AND THE MARY CHAIN VOOR CONCERT NAAR MAASSILO... Een hele mooie bevestiging van Rotown en Motel Mozaique. De Rotterdamse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.