K's Choice volgende bevestiging voor Live at Amsterdamse Bos

review: K's Choice - 07/11 - Melkweg K's Choice
K's Choice volgende bevestiging voor Live at Amsterdamse Bos
Door RobZ op 28 februari 2018 - 10:41 K's Choice is bevestigd voor een concert tijdens zesde editie van Live At Amsterdamse Bostheater. De band uit Antwerpen geeft een openluchtconcert in het Amsterdamse Bos op zondag 6 mei. Eerder werden Brigitte Kaandorp, De Edwin Evers Band, Graham Nash, De Dijk en alt-J aangekondigd voor een of meerdere concerten aldaar.

K's Choice brak in de jaren negentig door met 'Not An Addict', maar heeft in de 25 jaar die ze inmiddels bestaan natuurlijk een enorm reportoire opgebouwd. Dit jubileum komen ze vieren in het Amsterdamse Bostheater.

Kaarten voor K's Choice zondag 6 mei zijn €33,- incl. €3 servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten. De kaarten zijn vanaf zaterdag 3 maart om 09:00 uur verkrijgbaar via deze link. Wij kunnen je een mailtje sturen als de kaartverkoop begint. Hier stel je zo'n ticketreminder in.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Blaudzunnews

BLAUDZUN MET AMSTERDAM SINFONIETTA OP TOUR LANGS...De Nederlandse muzikant Blaudzun gaat samen met het Amsterdam Sinfonietta...

Anna Von Hausswolff

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR ANNA VON HAUSSWOLFF IN PAARD Anna Von Hausswolff is een Zweedse singer-songwriter en pianiste. Ze werd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.