Vance Joy naar Paradiso en La Madeleine

Vance Joy 2
Vance Joy naar Paradiso en La Madeleine
Door evaruiten op 12 februari 2018 - 11:42 De Australische singer-songwriter Vance Joy werd zo'n drie jaar geleden bekend door zijn hitsingle 'Riptide', die o.a. werd gebruikt in een reclame en werd gecoverd door Taylor Swift.

Na het succesvolle debuutalbum 'Dream 'Your Life Away' komt de artiest deze maand met een follow-up genaamd 'Nation of Two'. En hiermee komt hij uiteraard naar de Benelux!

Naast twee uitverkochte concerten in de Amsterdamse Melkweg en Botanique te Brussel, komt hij ook vrijdag 2 november naar Paradiso . Een aantal dagen eerder, op 30 oktober, staat de singer-songwriter in het Brusselse La Madeleine.

Tickets voor het concert in Amsterdam kosten 28,37 euro (incl. servicekosten) en zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 23 februari 10:00. Via deze link kan je een ticket kopen.

Voor het concert in Brussel betaal je 27,70 euro (incl. servicekosten), ook deze tickets zijn te verkrijgen vanaf 23 februari 10:00 via deze link.Johan Derksen

JOHAN DERKSEN WIL NIEUWE BLUESCLUB BEGINNEN IN... Johan Derksen deelt zijn plannen met het AD om een nieuw bluespodium te...

sportpaleisnews.jpg

EXTRA SHOW JUSTIN TIMBERLAKE SPORTPALEIS Een vierde datum voor de Amerikaanse zanger Justin Timberlake in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.