Paradiso voor Steve Earle and the Dukes

Steve Earle and the Dukes news_groot
Paradiso voor Steve Earle and the Dukes
Door Cartman91 op 05 februari 2018 - 15:36 De Amerikaanse americana artiest Steve Earle komt samen met zijn The Dukes naar Nederland toe voor een optreden in Paradiso te Amsterdam. Dit concert zaal plaatsvinden op 15 juli, een dag na het optreden op Bospop waar ze eerder al voor bevestigd waren.

Steve is een veel geprezen songwriter van zijn generatie. Zelfs grote artiesten als Bob Dylan hebben nummers van hem gespeeld. De teksten van Steve gaan meestal over zijn hectische leven, met maar liefst zeven(!!) gestrande huwelijken, een drugsverslaving en een gevangenisstraf.

Tickets voor het concert gaan vanaf 9 februari in de voorverkoop. Een kaartje gaat je dan 31,78 euro kosten. Meld je aan voor onze ticketreminder als je bang bent de start van de voorverkoop te missen. Je ontvangt van ons tijdig een herinnering per mail.
Justin Timberlake

DRIE CONCERTEN JUSTIN TIMBERLAKE IN DE BENELUX...Na een mooie half-time show in de Superbowl finale gisteren-nacht, maakt...

Nine Inch Nails

NINE INCH NAILS NAAR AFAS LIVE IN AMSTERDAM We wisten al dat Nine Inch Nails komende zomer op Rock Werchter te zien zal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.