TivoliVredenburg ontvangt Jeff Tweedy

Jeff Tweedy
TivoliVredenburg ontvangt Jeff Tweedy
Door evaruiten op 05 februari 2018 - 10:28 Jeff Tweedy strijkt op maandag 3 september neer in Utrecht voor een show in TivoliVredenburg.

De namen Wilco, Uncle Tupelo, Loose Fur of Golden Smog zou je misschien wel bekend in de oren kunnen klinken, Jeff Tweedy heeft het allemaal gedaan. Inmiddels heeft hij een nieuw solo-album uitgebracht genaamd Together At Last, ter ere hiervan gaat hij dit jaar op tour, samen met zijn stem en zijn akoestische gitaar.

Ook zal hij dit jaar te zien zijn op het festival Into The Great Wide Open, wat van 30 augustus tot en met 2 september plaatsvindt op Vlieland.

Tickets voor het concert kosten 36,- euro (incl. servicekosten) en zijn te verkrijgen vanaf 9 februari 10:00. Via deze link kan je een ticket kopen.

Ook kan je een reminder instellen voor dit concert, je krijgt dan een email wanneer de verkoop van de tickets begint. Hier stel je zo'n reminder in.
Dead Cross news

METALBAND DEAD CROSS NAAR MELKWEG EN EFFENAARDe Amerikaanse metalband Dead Cross bestaat uit (voormalig) bandleden van...

Avenged sevenfold

AVENGED SEVENFOLD NAAR STRIJP-S De band Avenged Sevenfold komt naar Nederland! Als support van Metallica...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.