Beck naar 013 en Ancienne Belgique

review: Best Kept Secret 2016 - Vrijdag Beck
Beck naar 013 en Ancienne Belgique
Door JoycevanDoorn op 31 januari 2018 - 11:13 Eind vorig jaar bracht Beck zijn nieuwe album genaamd Colors uit. Ter ere hiervan gaat hij dit jaar op tour waarbij hij in juni onder andere Nederland en België aandoet. Op maandag 4 juni staat hij op het podium van de 013 te Tilburg en op dinsdag 5 juni is hij te zien in Ancienne Belgique te Brussel.

In 1994 brak Beck Hansen door met zijn megahit 'Loser'. Veel critici zagen hem als voorloper van de ‘slacker’ generatie. Dat Beck daar niet veel voor voelde, hebben de jaren daarna wel bewezen. Hiphop, lo-fi, country, americana, blues, hiphop, folk, rock en zelfs jazz, Beck laat zich schijnbaar overal door inspireren.

In 2016 stond Beck nog als headliner op een van de grootste festivals ter wereld, Glastonbury, en sloot hij op vrijdag de Main Stage van Best Kept Secret af.

Kaarten voor deze shows kosten rond de 50,- euro en gaan op 2 februari om 10:00 in de voorverkoop. Koop jouw ticket voor de show in Tilburg via deze link. Wil je een herinnering per email als de kaartverkoop begint? Dat kan. Hier stel je een ticketreminder in.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Oscar and the Wolf

OSCAR AND THE WOLF IN OKTOBER NAAR SPORTPALEIS... Oscar And The Wolf is een Belgische electropopact uit Gent. De groep werd...

Paradiso logo nieuw

PARADISO ONTVANGT DANNY VERA Op zondag 23 december staat Danny Vera in de Amsterdamse Paradiso . Hij...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.