Winnen: 2x2 kaarten voor The Dawn Brothers in Altstadt

Dawn Brothers news_groot
Winnen: 2x2 kaarten voor The Dawn Brothers in Altstadt
Door ThomasS op 25 januari 2018 - 13:27 Geïnspireerd door bands als Creedence Clearwater Revival brengen de jonge, energieke muzikanten van The Dawn Brothers pure rootsmuziek met vleugjes blues, gospel en sixties rock. Onlangs nog te zien op een cruiseschip tijdens het Murakami Weekend, maar dus ook in de popzalen.

Op 23 februari is The Dawn Brothers mee te maken in Altstadt in Eindhoven. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Dawn Brothers'.

Deze winactie loopt tot en met 31 januari.
festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. U2, JACK WHITE,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Anna Ternheim 1

ZWEEDSE SINGER-SONGWRITER ANNA TERNHEIM IN APRIL... Anna Ternheim komt terug naar Nederland! De Zweedse singer-songwriter heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.