Kamasi Washington naar Nijmegen, Den Haag en Amsterdam

Kamasi Washington
Kamasi Washington naar Nijmegen, Den Haag en Amsterdam
Door RobZ op 23 januari 2018 - 10:56 De saxofonist, bandleider en componist Kamasi Washington voor twee concerten naar Nederland. De in Los Angeles opgegroeide alleskunner vormde al in high school The Young Jazz Giants, een kwartet met bassist Thundercat, toetsenist Cameron Graves en drummer Ronald Bruner Jr. Washington. Kamasi Washington werkte afgelopen jaren samen met onder andere Kendrick Lamar, NAS, Snoop Dogg en Flying Lotus en was in 2016 op Lowlands te zien en een jaar later op North Sea Jazz.

Op maandag 28 mei staat Kamasi Washington in Doornroosje te Nijmegen (tickets hier). Een dag later, op dinsdag 29 mei speelt Kamasi in Paard, Den Haag (tickets hier). Vrijdag 1 juni is Paradiso in Amsterdam aan de beurt (tickets hier). De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 26 januari om 10:00 uur. De kaarten van Doornroosje en Paard gaan een uurtje later in de voorverkoop. Tickets kosten je ongeveer 34 euro.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BORNS

BØRNS VOOR CONCERT NAAR TIVOLIVREDENBURGIn 2015 mocht Nederland kennis maken met BØRNS op Down The Rabbit Hole en in...

Paradiso Amsterdam

BELGISCHE PIANIST WIM MERTENS LANGS PARADISO,... De verdiensten van Wim Mertens in enkele regels opsommen is een quasi...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.