Eels naar TivoliVredenburg en Rock Werchter

Eels news_groot
Eels naar TivoliVredenburg en Rock Werchter
Door Cartman91 op 17 januari 2018 - 16:27 De Amerikaanse band Eels heeft in het tourschema voor 18 juni een optreden in TivoliVredenburg en op 8 juli een festivalshow op Rock Werchter ingeplant.

Tickets voor het concert in het Utrechtse podium gaan vanaf 20 januari in de voorverkoop om 9:00 uur. Een kaartje kost je dan 41,50 euro (inclusief servicekosten). Meld je aan voor onze ticketreminder als je de start van de voorverkoop niet wil missen. Je krijgt dan tijdig van ons een herinnering in je mailbox.

Hoewel Rock Werchter dit zelf nog niet bevestigt heeft, staat het dus wel in het tourschema die terug te vinden is op de website van de band. Eerder vandaag werd London Grammar bevestigd voor het festival dat plaatsvindt van 5 t/m 8 juli. Werchter kaarten gaan voor de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag voor 102 euro over de toonbank en een combiticket kost je 238 euro (inclusief servicekosten).

Daarnaast staat ook NOS Alive festival in de agenda van de band. Dit festival in Portugal vindt plaats van 12 t/m 14 juli. Op het programma staan onder meer The Kooks, Queens of The Stone Age en Pearl Jam. Tickets voor dit festival kosten tussen de 65 en 149 euro.
Di-rect

DI-RECT VOOR EEN EXTRA SHOW NAAR DEN HAAGVorige week werd aangekondigd dat de Nederlandse band Di-rect op een...

Randy Newman

RANDY NEWMAN LAST TOUR AF I.V.M OPERATIE Randy Newman zou in februari door het land reizen voor vijf concerten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.