Latin rockband Santana in juni naar de BeNeLux

review: Santana 30/06 - Ziggo Dome Santana
Latin rockband Santana in juni naar de BeNeLux
Door evaruiten op 17 januari 2018 - 10:36 Santana, de latin rockband opgericht door Carlos Santana, stond twee jaar geleden nog in de Ziggo Dome, op 26 juni keren ze terug naar Amsterdam met de Divination Tour! Ook staat de band een aantal dagen eerder, op 22 juni, in het Antwerpse Sportpaleis.

De band werd in 1966 opgericht door Carlos Santana, bassist David Brown en toetsenist Gregg Rolie. Zo'n drie jaar later werd het debuutalbum 'Santana' uitgebracht. Inmiddels hebben de mannen al 22 studioalbums uitgebracht, waar onder andere hun hitsingles 'Maria Maria', 'She's not there' en 'Smooth' op staan.

Tickets voor de concerten van Santana gaan op vrijdag 19 januari 10:00 in de verkoop. Kaarten voor het concert in de Ziggo Dome kosten tussen de 57,20 euro en de 71,50,- euro (incl. servicekosten) en zijn te verkrijgen via deze link. Voor het concert in het Sportpaleis betaal je tussen de 49,- euro en de 100,- euro, deze tickets zijn te koop via deze link.

Ook kan je een reminder instellen voor dit concert, je krijgt dan een email ter herrinering van de kaartverkoop. Een reminder voor het concert in Amsterdam stel je hier in, voor een reminder voor de show in Antwerpen kan je hier terecht.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Underground Lelystad

GEMEENTERAAD LELYSTAD WIL UNDERGROUND VERHUIZEN NAAR...De gemeenteraad van Lelystad wil dat Poppodium Underground gaat verhuizen...

De Likt1

DE LIKT KONDIGT NIEUWE CLUBSHOWS AAN IN MAART (O.A.... Na een bijzonder optreden tijdens het Murakami Weekend in Rotterdam kondigt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.