Winnen: 2x2 kaarten voor Thunderground: Arctic Madness met o.a. The Darkraver

Sfeer DJ show (Linde Dorenbos ADE 2016)
Winnen: 2x2 kaarten voor Thunderground: Arctic Madness met o.a. The Darkraver
Door sjoertb op 09 januari 2018 - 14:43 Thunderground komt terug met de beste Freestyle, Millennium Hardcore, Classics en Early Rave sounds! Op deze 'Arctic Madness'-editie maken diverse artiesten weer van Effenaar de beuktempel van het zuiden. Dit keer zijn The Darkraver, DJ Vince, DJ Omatic, DJ Potato, DJ Taa, DJ Morphine en MCD van de partij.

Op 27 januari vindt Thunderground: Arctic Madness plaats. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Thunderground'.

Deze winactie loopt tot en met 17 januari.Paradiso Amsterdam

CAR SEAT HEADREST NAAR PARADISO EN ANCIENNE BELGIQUEDe uit Seattle afkomstige indie-rockband Car Seat Headrest staat op maandag...

Alex Francis

ALEX FRANCIS ALS SUPPORTACT BIJ STEREOPHONICS IN... De uit Londen afkomstige singer-songwriter Alex Francis mag het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.