Roy Orbison als hologram te zien in Rotterdam en Antwerpen

roy orbison
Roy Orbison als hologram te zien in Rotterdam en Antwerpen
Door JoycevanDoorn op 20 december 2017 - 10:34 Roy Orbison was een Amerikaanse country- en rockzanger. Hoewel hij niet meer in levenden lijve kan optreden, zal hij toch in Rotterdam en Antwerpen te zien zijn. Met Roy Orbison In Dreams: The Hologram Tour zal hij als hologram na drie decennia terug op de planken staan om zijn grootste hits als 'Oh, Pretty Woman', 'Only The Lonely' en 'You Got It' te spelen ondersteund door het orkest Sinfonia Rotterdam.

Op maandag 23 april zal dit bijzondere concert plaatsvinden in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. Twee dagen later, op 25 april, zal hij op het podium van de Stadsschouwburg in Antwerpen staan.

Kaartjes voor de Nederlandse show kosten 39,- euro (excl. servicekosten) en gaan op donderdag 21 december om 10:00 uur in de voorverkoop. Je koopt Roy Orbison tickets via deze link. Wil je gemaild worden als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticket-reminder in.





Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Frank Boeijen

FRANK BOEIJEN MET NIEUW ALBUM OP TOUR DOOR NEDERLAND...De Nederlandse zanger Frank Boeijen brengt op 12 januari zijn nieuwe album...

selah sue

TIVOLIVREDENBURG, DE VEREENIGING EN DE OOSTERPOORT... De Belgische singer-songwriter Selah Sue , geboren als Sanne Putseys, komt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.