Tears For Fears naar AFAS Live en Lotto Arena

Tears For Fears
Tears For Fears naar AFAS Live en Lotto Arena
Door GraciaVisscher op 04 december 2017 - 10:39 Het Britse popduo Tears For Fears komt naar de Benelux voor shows in Antwerpen en Amsterdam! Op 14 mei doet de act AFAS Live aan om daarna, op 20 mei, neer te strijken in de Lotto Arena.

Tears For Fears werd opgericht in de jaren '80 door Roland Orzabal en Curt Smitjh en werd bekend in een tijd van politieke en maatschappelijke onrust in het Verenigd Koninkrijk.

Na een derde album, 'The Seeds of Love' in 1989 uit te hebben gebracht gingen Orzabal en Smith met ruzie uit elkaar om in 2004 zich weer te herenigen. Onlangs verscheen 'Rule The Word: The Greatest Hits' met o.a. twee nieuwe nummers.

Kaarten voor de shows in Antwerpen en Amsterdam gaan vrijdag 8 december om 9.00 uur in de verkoop. Prijzen varieren van 49,50 t/m 75,90.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefwalk off the earth

WALK OFF THE EARTH NAAR AFAS LIVE EN ANCIENNE BELGIQUEDe Canadese indiepopband Walk Off The Earth maakt tijdens hun wereldtournee...

AmsterdamConcertgebouwnws

EXTRA SHOW VOOR KING CRIMSON IN HET CONCERTGEBOUW King Crimson voegt een extra show toe. Vanochtend ging hun concert op 13 juli...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.