Paradiso en Ancienne Belgique voor electropopband MGMT

MGMT news_groot
Paradiso en Ancienne Belgique voor electropopband MGMT
Door Cartman91 op 01 december 2017 - 11:18 De Amerikaanse electropopband MGMT werd inmiddels al tien jaar geleden bekend met de hits Time to Pretend, Kids en Electric Feel van het album Oracular Spectacular. In 2013 kwam het laatste album, MGMT, uit. Anno 2018 komt de groep met een nieuw album (Little Dark Age), waarvan de eerste (gelijknamige) single al uit is.

Bij een nieuw album hoort vanzelfsprekend ook een tour, dat is precies wat MGMT gaat doen. Nederland en België worden niet overgeslagen. Op 2 februari staan ze in de grote zaal van Paradiso en een dag later spelen ze in Ancienne Belgique te Brussel.

Tickets gaan 8 december om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost in de voorverkoop 34 euro in Amsterdam en een euro minder in Brussel.

MGMT is in Europa verder te zien op het Mad Cool Festival in Madrid tussen 12 en 14 juli.

Melkweg nieuwe logo

JAMESZOO MET METROPOLE ORKEST OP HERHALING IN MELKWEGHet concert van Jameszoo met het Metropole Orkest tijdens Amsterdam Dance...

Katie Melua

KATIE MELUA NAAR CARRÉ EN PALEIS VOOR SCHONE KUNSTEN Katie Melua gaat op tour met het Gori Women’s Choir uit Georgië. België en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.