Kensington met Europese tour langs Ancienne Belgique

Kensington news_groot
Kensington met Europese tour langs Ancienne Belgique
Door Cartman91 op 29 november 2017 - 13:48 Het gaat goed met Kensington. De band speelde onlangs vijf uitverkochte Ziggo Dome concerten. In februari en maart gaan ze nog op tour door Nederland, die eveneens uitverkocht is. Op het concert in de Arena te Amsterdam op 14 juli na. Je zou kunnen zeggen dat Nederland al te klein is geworden voor de populairste band van het land.

Niet voor niets dat de band door Europa gaat touren. De tour zal in april plaatsvinden en wordt in België afgetrapt. Vervolgens worden Zwitserland, Hongarije, Oostenrijk, Tsjechië, Polen, Duitsland en Frankrijk aangedaan.

Het optreden in België zal plaatsvinden op 3 april in Ancienne Belgique. Tickets gaan vanaf 1 december om 12:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost dan 33 euro in de voorverkoop en is hier te verkrijgen.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Joost

BEKENDE YOUTUBER JOOST OP TOUR DOOR HET LAND (O.A....Hij werd bekend door aparte filmpjes op videoplatform Youtube, waar hij de...

Trivium news

AVONDJE METAL-MUZIEK IN PATRONAAT MET TRIVIUM, POWER... De Amerikaanse band Trivium bracht afgelopen oktober nog hun achtste album...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.