U2 met aankomende tour wederom langs Nederland

u2
U2 met aankomende tour wederom langs Nederland
deel via whatsapp
Door op Op 1 december komt het nieuwe U2 album 'Songs of Experience' uit. U2 doet flink z'n best om zo veel mogelijk albums te verkopen. De band belooft mensen die het album bestellen voor 30 november namelijk toegang tot de presale van hun aankomende Europese tournee. Deze komt volgens de band langs Engeland, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Polen, Denemarken, Italië en Nederland!

De Amerikaanse 'eXPERIENCE + iNNOCENCE' tournee van U2 loopt tot en met eind juni 2018. De Europese tournee zal dus op z'n vroegst juli 2018 beginnen. De geruchten op internet spreken van een indoor tournee, waarbij geen stadions aangedaan worden. De Ziggo Dome lijkt dan kanshebber. In 2015 stond U2 ook al vier keer in de Amsterdamse zaal.

Bij Bol.com is nog wat meer informatie te vinden over de actie van U2. De winkel laat weten dat mensen die het album bestellen automatisch een code toegestuurd krijgen waarmee voor de start van de reguliere voorverkoop een ticket gekocht kan worden. Deze codes worden in het voorjaar van 2018 verkocht. Dit is dus het moment dat de tour aangekondigd wordt en de voorverkoop gaat beginnen.

Afgelopen zomer was U2 tweemaal te zien met hun 'Joshua Tree Tour' in de Amsterdam Arena. Ook het Koning Boudewijnstadion in Brussel werd op deze tour aangedaan. Nu lijkt er dus geen sprake te zijn van een Belgisch optreden van U2.
deel via whatsapp
Finn Andrews (The Veils)

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR FINN ANDREWS IN HEDONMet zijn band The Veils stond zanger Finn Andrews afgelopen festivalseizoen...

Tower of Power

TOWER OF POWER NAAR PARADISO EN DE OOSTERPOORT Al bijna vijftig jaar treedt de Amerikaanse funkband Tower of Power...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS