Extra show Within Temptation in 013

Within Temptation
Extra show Within Temptation in 013
Door Cartman91 op 27 november 2017 - 12:34 Het is pas over iets meer dan een jaar, maar nu al is er een extra concert in 013 bijgeboekt voor Within Temptation.

Op 21 december 2018 zal het extra concert plaatsvinden in 013. De Nederlandse symfonische rockband rond frontvrouw Sharon den Adel staat eerder ook in Lotto Arena (17 november 2018), AFAS Live (24 november 2018), Martiniplaza (25 november 2018). Een dag na het extra concert, op 22 december 2018 staat de band wederom in 013.

Tickets voor het extra concert zijn per direct ook verkrijgbaar. Een kaartje kost je 46,40 euro (inclusief servicekosten).

Eerder deze maand plaatste de band een bericht op de social media kanalen (zie hieronder), waarin Sharon binnenkort met een statement zou komen. Hierop kwam de geruchtenmolen op gang. Zou ze naar het Eurovisie Songfestival gaan? Stopt Within Temptation ermee? Niks was minder waar: aan tafel bij Humberto Tan vertelde ze het ware verhaal. Ze werkte namelijk aan haar solo-project My Indigo. Dit omdat ze na een tour twee jaar geleden een leeg gevoel en geen inspiratie meer had na afloop. Hierop besloot ze tijdelijk te stoppen met de band en meer persoonlijke teksten te schrijven. Inmiddels is de eerste single My Indigo al uit, dit is tevens haar solo-artiesten naam. Overigens liet ze stellig weten dat een definitief einde van Within Temptation er niet in zit, wel moest ze opnieuw de liefde voor de band hervinden.

Toevalligerwijs werd op de dag dat Sharon bij RTL Late Night aan tafel schoof ook bekend gemaakt dat Waylon namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival gaat, waarmee het gerucht dat Sharon naar Lissabon gaat onderuit werd gehaald.
rotownrotterdamnews

ISAAC GRACIE NAAR PARADISO EN ROTOWNDe Britse muzikant Isaac Gracie komt in januari naar Nederland voor shows...

De Helling

DE HELLING ONTVANGT STARSET Met hun nieuwe album 'Vessels' gaat de Amerikaanse rockband Starset op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.