Air Traffic in april naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique

Air Traffic 2
Air Traffic in april naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique
Door evaruiten op 27 november 2017 - 11:22 De Britse indierockband Air Traffic komt op 17 april 2018 naar het Utrechtse TivoliVredenburg. Zij zullen hier een concert geven in de Pandora. Ook zullen zij een paar dagen eerder, op 14 en 15 april, 2 concerten in het Brusselse Ancienne Belgique geven.

Vroeger repeteerde de band in de buurt van het vliegveld van Hurn, de apparatuur die zij gebruikte kon wel eens signalen oppikken van de luchtverkeersleiding van het vliegveld. Hier hebben zij de naam Air Traffic uit afgeleid.

Je zou ze misschien wel kunnen kennen van de hitsingles Charlotte, Shooting Star en No More Running Away, die op hun debuutalbum 'Fractured life' uit 2007 staan. Na een tijdje een met pauze te zijn geweest, is de band nu weer volop aan de gang met de recente release van een nieuwe single, genaamd Almost Human.

Tickets voor het concert van Air Traffic kosten 20,75 euro en gaan op 29 november 10:00 uur in de verkoop via deze link. Een kaartje voor de show op 15 april in Ancienne Belgique kan je kopen via deze link en kost 25,- euro. Het concert op 14 april is al uitverkocht.Melkweg nieuwe logo

BILLIE EILISH NAAR MELKWEG EN BOTANIQUEDe 15-jarige Billie Eilish komt in februari naar Europa voor shows in o.a....

The Charlatans news

PARADISO NOORD VOOR THE CHARLATANS De Engelse band The Charlatans bestaan al 25 jaar en komen half februari...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.