Winnen: 2x2 kaarten voor Sue The Night in Altstadt

Sue The Night
Winnen: 2x2 kaarten voor Sue The Night in Altstadt
Door sjoertb op 21 november 2017 - 14:03 Sue The Night komt naar Altstadt! Na een succesvolle tour voor haar nieuwe album 'Wanderland' gaat de zeskoppige indiepop-band met Suus de Groot aan het roer nogmaals naar de clubzalen.

Op vrijdag 15 december zal Sue The Night te zien zijn in het Eindhovense podium Altstadt. De Duitse Lilly Among Clouds verzorgt het voorprogramma. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Sue The Night'.

Deze winactie loopt tot en met 29 november.
Melkweg nieuwe logo

IAM TERUG NAAR MELKWEGDe Franse hiphop-groep Invasion Arrivée de Mars , ook wel bekend als IAM ,...

Patronaat

TWEE NIEUWE SHOWS IN PATRONAAT: AMENRA + BORIS EN... Het Haarlemse poppodium Patronaat heeft zojuist twee nieuwe concerten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.