AFAS Live en Ancienne Belgique ontvangen Fat Freddy's Drop

fat freddy's drop
AFAS Live en Ancienne Belgique ontvangen Fat Freddy's Drop
Door GraciaVisscher op 13 november 2017 - 10:22 De Nieuw-Zeelandse band Fat Freddy's Drop komt in 2018 naar Nederland voor een show in Amsterdam. Op zondag 14 oktober staat de act in AFAS Live.

Fat Freddy's Drop is in Nieuw Zeeland de bestverkopende artiest aller tijden. Ze staan bekend om hun energieke live optredens met hun aanstekelijke mix van jazz, funk, soul, ska, reggae en elektronica.

Hun eerste studioalbum 'Based on a True Story' kwam uit in 2005. Het laatste album 'Bays' stamt alweer uit 2015.

Kaarten voor de show in AFAS Live gaan vrijdag 17 november om 10.00 uur in de verkoop. Een ticket koop je voor 35,- (excl. servicekosten).

UPDATE:
Naast de show in AFAS Live komt Fat Freddy's Drop ook naar Ancienne Belgique. Na Amsterdam strijkt de band op maandag 15 oktober neer in Brussel. Ook voor dit concert gaat de kaartverkoop op vrijdag 17 november van start!


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

THE STREETS TERUG NAAR NEDERLAND VOOR SHOW IN MELKWEGThe Streets zijn terug! De groep onder leiding van Mike Skinner komt op...

Paradiso logo nieuw

FEVER RAY IN MAART NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL Plots was Karin Dreijer Andersson ofwel Fever Ray daar weer met haar nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.