Guns N’ Roses naar Graspop Metal Meeting, Download festivals en het Goffertpark

review: Guns N' Roses - 12/07 - Goffertpark Guns n' Roses
Guns N’ Roses naar Graspop Metal Meeting, Download festivals en het Goffertpark
Door RobZ op 10 november 2017 - 10:47 Fans van Guns N’ Roses kunnen zich weer verheugen op een flink aantal shows van de band. Vandaag wordt namelijk bekend dat de band onder leiding van Axl Rose en Slash 13 nieuwe Europese shows doet.

Op zaterdag 9 juni staat Guns N’ Roses op Download Festival UK en op maandag 18 juni geeft de band een show op Download Festival Parijs.

Drie dagen later is Graspop Metal Meeting in Dessel aan de beurt. Op donderdag 21 juni is Guns N’ Roses daar natuurlijk headliner. Het is de eerste keer dat Graspop Metal Meeting de donderdag erbij pakt. Het festival duurt komend jaar dus geen drie, maar vier dagen! Eerder werd de komst van Ozzy Osbourne al bevestigd door Graspop. Tickets voor Graspop Metal Meeting gaan vanaf zaterdag 18 november om 10:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je kaarten voor Graspop Metal Meeting 2018. Wij kunnen je een mail sturen als de voorverkoop begint.

29 juni staat Guns N' Roses ook nog op Download Festival Madrid.

Op woensdag 4 juli staat Guns N’ Roses in het Goffertpark te Nijmegen. Afgelopen zomer stond de band daar ook al en gaf een volledig uitverkochte show. Tickets voor deze show kosten ten minste 85 euro exclusief servicekosten en gaan donderdag 16 november om 10:00 uur via deze link in de voorverkoop. Vanzelfsprekend kunnen wij je een mail sturen als de voorverkoop begint. Hier stel je zo'n ticketreminder in.
Vintage Trouble

EFFENAAR EN TIVOLIVREDENBURG VOOR VINTAGE TROUBLEZe stonden ooit al eens in het voorprogramma van bands als The Who, The...

Shakira

SHAKIRA MOET ZIGGO DOME- EN SPORTPALEIS- CONCERTEN... Op doktersadvies mag Shakira even niet zingen. Ze kampt namelijk met...

REACTIES

Avatar metalupyourass
vr 10 nov 2017 14:00

metalupyourass Prachtig.

 0
Avatar graspop20
za 11 nov 2017 11:00

graspop20 Hoezo de eerste keer? Donderdag is al een aantal jaar toegankelijk.
Dirkschneider, Primal Fear, Trivium, Born From Pain, Channel Zero, Brides of Lucifer e.v.a. stonden al eerder op de donderdag van GMM.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.