Waka Flocka Flame naar de Melkweg en Botanique

Waka flocka Flame
Waka Flocka Flame naar de Melkweg en Botanique
Door JoycevanDoorn op 01 november 2017 - 14:22 Juaquin James Malphurs, beter bekend als Waka Flocka Flame komt naar de Benelux. Het is een tijd geleden dat de Amerikaanse rapper in Europa op tournee geweest is maar op 18 maart 2018 is het zover, Waka Flocka Flame komt naar Amsterdam voor een optreden in de Melkweg. En een dagje later, op 19 maart, staat hij op het podium van de Botanique in Brussel.

Het concert is ter ere van zijn nieuwe album genaamd Flockaveli II dat na een aantal keer vertraging opgelopen te hebben begin 2018 eindelijk uit zal komen. Van dit album heeft hij al een aantal tracks uitgebracht waaronder 'Trap My Ass Off' en 'Circles'.

Tickets voor de show in Nederland kosten 19,85,- euro (excl. lidmaatschap) en gaan op vrijdag 3 november om 10:00 uur in de voorverkoop. Je koopt Waka Flocka Flame tickets via deze link. Wil je gemaild worden als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticket-reminder in.





Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Grote Prijs van Nederland

GROTE PRIJS VAN NEDERLAND MAAKT ZESTIG DEELNEMERS... De Grote Prijs van Nederland maakt de 60 deelnemers bekend die mee doen aan...

ziggoDomelogo

EXTRA KAARTEN BESCHIKBAAR VOOR KENDRICK LAMAR IN DE... Op vrijdag 23 februari speelt de Amerikaanse rapper Kendrick Lamar een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.