Sepultura met Europese tour naar TivoliVredenburg

Sepultura
Sepultura met Europese tour naar TivoliVredenburg
Door Cartman91 op 20 oktober 2017 - 13:25 De Brazliaanse metalband Sepultura komt vanaf februari met de 'Machine Messiah' tour naar het Europese vasteland. Nederland wordt hierbij niet overgeslagen, op 11 maart staat de band in TivoliVredenburg te Utrecht. Sepultura komt niet alleen, support is er in de vorm van Fit For An Autopsy, Goatwhore en Obscura.

Sepultura werd in 1984 opgericht door de broers (en inmiddels ex-leden) Max en Igor Cavalera (bekend van Soulfly en Cavalera Conspiracy).


Tickets voor dit concert gaan vanaf 24 oktober om 11:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je 32 euro. Wil je de voorverkoop voor geen goud missen? Dan kan je je aanmelden voor onze ticketreminder, je ontvangt dan voorafgaand aan de verkoop een mail van ons.
Stevie Ann

STEPHANIE STRUIJK (VOORHEEN STEVIE ANN) MET NIEUWE...De Nederlandse zangeres Stephanie Struijk is gisteren (19 oktober) al...

MorbidAngel4

MORBID ANGEL MOET WEDEROM NOODGEDWONGEN TOUR... De Amerikaanse metalband Morbid Angel brengt op 1 december hun nieuwe plaat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.