Winnen: 3x2 kaarten voor Cecile McLorin Salvant

Cecile McLorin Salvant
Winnen: 3x2 kaarten voor Cecile McLorin Salvant
Door sjoertb op 12 oktober 2017 - 15:32 Zangeres Cecile McLorin Salvant groeide op in Miami maar vertrok in 2007 naar Zuid-Frankrijk. Daar kwam ze in aanraking met jazz en blues. Sindsdien wil ze niets anders dan zingen en optreden en doet dat over de hele wereld.

In oktober komt ze voor drie concerten naar Nederland en wij mogen kaarten voor alle drie de shows weggeven! Winnaars mogen zelf kiezen naar welke show ze willen gaan en iemand meenemen.

De tourdata:
• wo. 18 oktober - Oosterpoort, Groningen
• vr. 20 oktober - Theaters Tilburg, Tilburg
• wo. 25 oktober - Concertgebouw, Amsterdam

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven naar welk concert je wilt. Kies uit het concert in Oosterpoort, Theaters Tilburg of het Concertgebouw. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Cecile Mclorin Salvat + welk concert'.

Deze winactie loopt tot en met 16 oktober.
festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. THIRTY SECONDS...Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

Luxor Live

AFRO-CUBAN ALL STARS EXCLUSIEF NAAR LUXOR LIVE Vier jaar geleden speelde de groep Afro-Cuban All Stars voor het laatst in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.