Secret Rendezvous naar AFAS Live voor aftershow van Zara Larsson

Secret Rendezvous
Secret Rendezvous naar AFAS Live voor aftershow van Zara Larsson
Door sjoertb op 12 oktober 2017 - 12:24 Eind september trad Secret Rendezvous op in DOKA in Amsterdam (foto - zie hier het complete fotoverslag) en eind deze maand is het duo alweer terug in de hoofdstad. Op 31 oktober speelt namelijk Zara Larsson in AFAS Live en mogen ze de aftershow verzorgen.

Sietske Morsch en Remi Lauw zijn samen Secret Rendezvous gestart nadat ze elkaar op de popopleiding van het Conservatorium in Rotterdam hebben ontmoet. In 2015 werd de act gekozen als Serious Talent door 3FM en ook Pharrell Williams pikte de muziek op en draaide het in zijn radioshow. Op 22 september kwam het nieuwe album 'For Real' uit.

Kaarten voor de show van Zara Larsson op 31 oktober zijn al in de voorverkoop. Via deze link kun je een kaartje bemachtigen.
Tolhuistuin

THE PAINS OF BEING PURE AT HEART NAAR AMSTERDAMIn 2007 werd in New York de indiepop-band The Pains of Being Pure at Heart...

Level 42 Mark King1

LEVEL 42'S MARK KING MAAKT NIGHT OF THE PROMS COMPLEET De bassist en zanger van Level 42, Mark King , komt ook naar Night of the...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.