Memphis Maniacs eenmalig te zien samen met strijkorkest Kamerata Zuid in Theaters Tilburg

Memphis Maniacs
Memphis Maniacs eenmalig te zien samen met strijkorkest Kamerata Zuid in Theaters Tilburg
Door Cartman91 op 11 oktober 2017 - 12:38 De Nederlands meesters van de mash-up muziek Memphis Maniacs heeft ondanks de drukke tourschema toch nog een gaatje kunnen vinden om samen met strijkorkest Kamerata Zuid eenmalig de krachten te bundelen voor een show in Theaters Tilburg op 1 februari.

Memphis Maniacs mixt pop, dance en rock / metal muziek moeiteloos aan elkaar. Zo hoor je bijvoorbeeld het ene moment Eurythmics en het volgende moment AC/DC. Strijkorkest Kamerata Zuid is dan weer heel andere koek, dit orkest speelt klassieke muziek als Vivaldi en Mozart.

Verwacht tijdens het gezamenlijke concert dus een mix (of clashup zoals deze bijzondere samenwerking genoemd wordt) van klassieke muziek met hedendaagse pop- en rockmuziek.

Tickets voor dit optreden gaan vanaf 12 oktober om 12:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost dan 22,50 euro en is te verkrijgen via de website van Theaters Tilburg.
amenra

AMENRA VOOR TWEE CONCERTEN NAAR NIJMEGENDe Belgische band AmenRa komt in januari voor twee optredens naar Nijmegen...

TivoliVredenburg

METROPOLE ORKEST MET HENRIK SCHWARZ NAAR... Het grootste pop- en jazzorkest ter wereld, beter bekend als het Metropole...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.