Khalid met soloshow naar Paradiso en Ancienne Belgique

Khalid
Khalid met soloshow naar Paradiso en Ancienne Belgique
Door evaruiten op 09 oktober 2017 - 10:21 Vorige week opende de R&B zanger Khalid nog voor de Nieuw-Zeelandse Lorde in 013 in Tilburg. In 2018 komt de artiest terug voor een soloshow, deze keer op 7 februari in Paradiso. Een paar dagen later, op 11 februari, speelt hij ook in het Brusselse Ancienne Belgique.

Khalid bracht eerder dit jaar zijn debuutalbum 'American Teen' uit, waar onder andere nummers als 'Location', 'Young, Dumb & Broke' en '8TEEN' op staan. Ook kan je hem kennen door zijn samenwerking met Amerikaanse rapper Logic en singer-songwriter Alessia Cara met het nummer '1-800-273-8255'.

Tickets voor de show in Amsterdam kosten 33,48 euro (incl. servicekosten) en zijn te verkrijgen via deze link. Voor het concert in Ancienne Belgique betaal je 32,00 euro (incl. servicekosten) en kan je kaarten bestellen via deze link. De kaartverkoop voor beide shows start op vrijdag 13 oktober om 10:00 uur.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bitterzoet

TRIX EN BITTERZOET ONTVANGEN CULTSDe Amerikaanse indiepopband Cults komt naar Nederland en België voor shows...

AFAS Live

MACKLEMORE IN 2018 NAAR AFAS LIVE EN VORST NATIONAAL Macklemore komt solo naar de Benelux voor shows in Amsterdam en Brussel! Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.