Broederliefde geeft ook concerten in Podium Victorie, Metropool en Grenswerk

Broederliefde
Broederliefde geeft ook concerten in Podium Victorie, Metropool en Grenswerk
Door Cartman91 op 06 oktober 2017 - 12:26 De Rotterdamse succesformatie Broederliefde heeft een aantal concerten aan de agenda toegevoegd. Ze zouden al op Festyland, TikTak New Years Eve, in De Vorstin en in Sparta stadion Het Kasteel komen te spelen. Daar komen nu ook concerten in Podium Victorie (8 december) in Alkmaar, Metropool (14 december) te Hengelo en in Grenswerk (23 december) te Venlo bij.

Vorige maand stonden ze nog samen met Afrojack in Ahoy in thuisstad Rotterdam en stonden ze op diverse festivals als Appelpop, Mysteryland, Dutch Valley en Pukkelpop.

Recentelijk kwam Broederliefde in opspraak omdat een van de leden bij een ruzie neergestoken zou zijn. Achteraf bleek dit niet te kloppen, degene die neergestoken werd heeft niks met Broederliefde te maken.

Tickets voor het concert in Alkmaar zijn inmiddels al te verkrijgen en kosten tussen de 12 en 15 euro. Voor een kaartje in Venlo betaal je tussen de 13 en 16 euro, maar deze zijn vanaf morgen (7 oktober) vanaf 10:00 uur te verkrijgen. Tickets voor het optreden in Hengelo gaan eveneens morgen vanaf 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje daar kost je 16,50 euro (inclusief servicekosten).


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rhapsody Queen

RHAPSODY QUEEN MET DRIETAL SHOWS NAAR NEDERLAND De Queen tribute band Rhapsody Queen komt voor een drietal shows naar...

tickets1

BTW-TARIEF VOOR CONCERT- EN FESTIVALTICKETS VAN 6%... Het ziet er naar uit dat concert- en festivaltickets in Nederland drie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.