Winnen: 2x2 kaarten voor Beerland in Metropool (o.a. Paceshifters en DOOL)

Beerland
Winnen: 2x2 kaarten voor Beerland in Metropool (o.a. Paceshifters en DOOL)
Door ThomasS op 05 oktober 2017 - 15:46 Metropool te Hengelo organiseert op 14 oktober Beerland. Bands en bier! Wat wil je nog meer? Ook is er een Barbecue Menu en uiteraard wordt er ook wijn en fris geschonken. Onder meer Millionaire, Paceshifters, DOOL en Fleddy Melculy komen een potje rocken.

Wil je graag naar dit evenement? Dan hebben we nu een leuke winactie voor je! Festivalinfo / Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Beerland.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Beerland'.

Deze winactie loopt tot en met 11 oktober.
blofnews.gif

NIEUWE CLUBTOUR VOOR BLØF (O.A. TIVOLIVREDENBURG,...Vanaf eind november gaat BLØF weer het land in om te spelen in diverse...

JonnyLang

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR JONNY LANG IN HEDON Hij staat vol emoties op het podium. Jonny Lang is een bluesmuzikant die zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.