Eerste namen WE ARE ELECTRIC presents ELROW bekend (o.a. 2manydjs)

2manydjs
Eerste namen WE ARE ELECTRIC presents ELROW bekend (o.a. 2manydjs)
Door ThomasS op 05 oktober 2017 - 12:32 Op zaterdag 25 november presenteert WE ARE ELECTRIC een speciale editie in het Klokgebouw. Vandaag worden de eerste acts aangekondigd met o.a. 2manydjs (dj set), Agoria en Dusky. De kaartverkoop is reeds gestart via www.we-are-electric.nl.

2manydjs (dj set): In de film die er over ze werd gemaakt, kregen ze het beste compliment dat er bestaat. Niemand wilde na ze draaien, want ze hadden altijd de tent al afgebroken. De broertjes Dewaele zijn sinds jaar en dag meesters op de dansvloer. Ze kunnen alles mixen en doen dat dan ook.

Oprichter van het InFin&-label, producer, componist, dj, de Fransman Agoria doet het allemaal. Vorig jaar verblijdde hij de wereld met zijn uiterst succesvolle Innervisions EP 'Scala'.

Het Londense duo Dusky produceert sinds 2011 vrolijke, melodieuze en onweerstaanbare house. Met tracks als “Careless” en “Skin Deep” transformeren barhangers spontaan in enthousiaste dansers.

Officieel Nederlands, maar in de praktijk is Ici Sans Merci van de wereld. Met zomers in Ibiza en weekenden in wereldsteden, dat is waar hard werken en elektronische muziek van topkwaliteit toe leidt.

Met meer dan 15 jaar ervaring achter de knoppen en een residency in het legendarische Club Florida 135 brengt Andres Campo zijn zwoele Spaanse techno inmiddels ver buiten zijn landsgrenzen.

Nieuwkomer Tini Gessler heeft zich met haar elegante deep/tech house razendsnel ontwikkeld tot een vaste waarde van het elrow team met een residency in onder meer Pacha Barcelona.

Komende week volgt ook de host en de line-up van de tweede zaal.
JonnyLang

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR JONNY LANG IN HEDONHij staat vol emoties op het podium. Jonny Lang is een bluesmuzikant die zijn...

AB

EXTRA SHOW VOOR AIR TRAFFIC IN ANCIENNE BELGIQUE De Britse indierockband Air Traffic speelde afgelopen weekend nog 3...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.