Jake Bugg met soloshow naar TivoliVredenburg, Doornroosje en Ancienne Belgique

Jake Bugg
Jake Bugg met soloshow naar TivoliVredenburg, Doornroosje en Ancienne Belgique
Door GraciaVisscher op 02 oktober 2017 - 10:41 De Engelse singer-songwriter Jake Bugg komt naar de Benelux! Op 31 januari staat Bugg in Ancienne Belgique. Op 3 februari strijkt hij neer in Utrecht voor een optreden in TivoliVredenburg om daarna, op 4 februari, Doornroosje in Nijmegen aan te doen.

De 24-jarige muzikant scoorde in 2012 een hit met zijn single 'Lightning Bolt' van zijn debuutalbum. Vorige maand kwam zijn nieuwe album uit, genaamd 'Hearts That Strain' waarvoor hij samenwerkte met o.a. Aretha Franklin en Dionne Warwick.

Kaarten voor de show in Doornroosje zijn vanaf 4 oktober om 10.00 uur te koop voor 20,- (excl. servicekosten). Voor het optreden in TivoliVredenburg is het iets langer wachten, deze gaan op 6 oktober om 10.00 uur in de voorverkoop. Ook de kaarten voor de show in Ancienne Belgique gaan op 6 oktober in de verkoop. Hier betaal je 29,- voor een ticket.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Roger Waters Landgraaf 2008

ROGER WATERS OOK NAAR SPORTPALEISMet drie aankomende shows in de Amsterdamse Ziggo Dome komt het creatieve...

KendrickLamarnews

KENDRICK LAMAR IN FEBRUARI NAAR ZIGGO DOME EN... De Amerikaanse rapper Kendrick Lamar komt naar Nederland en Belgie! In het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.