Zangeres Anastacia Met 'Evolution' tour naar De Oosterpoort en Paradiso

Anastacia groot
Zangeres Anastacia Met 'Evolution' tour naar De Oosterpoort en Paradiso
deel via whatsapp
Door op De welbekende popzangeres Anastacia komt in april voor twee concerten naar Nederland toe. Deze concerten vinden plaats in De Oosterpoort (22 april) en in Paradiso (23 april) en zijn onderdeel van haar 'Evolution' tour.

Anastacia werd kort na de milleniumwisseling wereldberoemd met de hits I'm Outta Love', Left Outside Alone' en Paid My Dues'. Eerder deze maand bracht ze haar nieuwe album 'Evolution' uit, waarmee ze dus gaat touren.

Tickets voor deze concerten gaan vanaf 29 september om 11:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in De Oosterpoort kost dan 38,50 euro (inclusief servicekosten), voor het optreden in Paradiso ben je 35 euro (excl. lidmaatschap) kwijt aan een ticket.

Om de start van de voorverkoop niet te hoeven missen kan je je aanmelden voor onze ticketreminder. Voor het concert in Groningen stel je hier een reminder in, om een herinnering voor het optreden in Amsterdam te krijgen stel je hier een reminder in.
deel via whatsapp
jimihendrix

HEDON, Q-FACTORY EN EFFENAAR VIEREN JIMI HENDRIX'...De legendarische Amerikaanse gitaarvirtuoos Jimi Hendrix leeft al heel wat...

jools holland

JOOLS HOLLAND MET VIJF GASTMUZIKANTEN NAAR ARNHEM EN... Jools Holland speelt begin 2018 twee concerten in Nederland met een bezetting...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS