Game of Thrones Live Concert Experience naar Amsterdam en Antwerpen

Game of Thrones
Game of Thrones Live Concert Experience naar Amsterdam en Antwerpen
Door RobZ op 27 september 2017 - 09:48 De muziek van de populaire televisie-serie Game of Thrones zal in mei live ten gehore gebracht worden in de Ziggo Dome in Amsterdam en het Sportpaleis in Antwerpen.

Onder leiding van componist Ramin Djawadi, die alle muziek van Game of Thrones heeft gemaakt, wordt het publiek met een live orkest en koor door de zeven koninkrijken van Game of Thrones genomen. Vanzelfsprekend wordt hierbij gebruik gemaakt van videobeelden uit de serie. Deze tour was in Amerika zo succesvol dat Ramin Djawadi en zijn orkest in de herfst van 2018 teruggaan.

In de aankondiging is te lezen dat er tijdens het concert ook beelden gebruikt worden die nog niet op televisie vertoond zijn en/of exclusief gemaakt zijn voor de concerttour.

Op maandag 21 mei staat de Game of Thrones Live Concert Experience in de Ziggo Dome te Amsterdam. Kaarten zijn vanaf 47 euro (exclusief servicekosten) beschikbaar vanaf vrijdag 29 september om 10.00 uur. Via deze link bestel je tickets voor de Game of Thrones Live Concert Experience. Bang dat je de start van de voorverkoop vergeet? Wij kunnen je een herinnering sturen!

Een dag later, dinsdag 22 mei dus is het Sportpaleis in Antwerpen aan de beurt. Ook hier start de kaartverkoop op vrijdag 29 september om 10:00 uur. Tickets kosten 45 tot 90 euro inclusief servicekosten.
Machine Head

MACHINE HEAD VOOR DRIE SHOWS NAAR DE BENELUXDe Amerikaanse metalgrootheid Machine Head keert in mei 2018 terug naar de...

Qfactory

PIP BLOM ORGANISEERT AVOND IN Q-FACTORY MET O.A. FUZ... In navolging van Indian Askin gaat ook Pip Blom (zie foto) een avond in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.