Noel Gallagher's High Flying Birds naar AFAS Live en Vorst Nationaal

review: Noel Gallagher's High Flying Birds - 18/4 - HMH Noel Gallagher’s High Flying Birds
Noel Gallagher's High Flying Birds naar AFAS Live en Vorst Nationaal
Door GraciaVisscher op 25 september 2017 - 10:10 Noel Gallagher en zijn Flying Birds komen naar AFAS Live en Vorst Nationaal! Op vrijdag 6 april staat de band in Vorst Nationaal te Brussel en donderdag 19 april staat de act op het podium van Afas Live in Amsterdam.

Noel Gallagher ken je natuurlijk als gitarist van Oasis, maar omdat deze band uit elkaar ging, startte Noel in 2010 zijn eigen project Noel Gallagher's High Flying Birds. Dit ging niet onverdienstelijk. Afgelopen augustus verzorgde hij nog de voorprogramma's van de Belgische en Nederlandse shows van U2. In 2016 was de band op Lowlands en Pukkelpop te zien.

Het concert is onderdeel van een tournee naar aanleiding van het nieuwe album 'Who Built The Moon?', die op 24 november verschijnt. Het is de opvolger van multi-platina album 'Chasing Yesterday' uit 2015.

Kaarten voor de show in AFAS Live gaan vrijdag 29 september om 11.00 uur in de verkoop. Een ticket koop je voor 38,- (excl. servicekosten).

De kaartverkoop van de show in België start op donderdag 28 september om 10:00 uur. Tickets kosten hier 44 euro inclusief servicekosten.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggoDomelogo

ZIGGO DOME EN VORST NATIONAAL ONTVANGEN THE SCRIPTDe Ierse band The Script komt naar de Benelux voor shows in Amsterdam en...

Ho99o9 news

HO99O9 NAAR BOTANIQUE IN BRUSSEL EN BITTERZOET... Het Amerikaanse duo Ho99o9 (je spreekt het uit als "horror"), afkomstig uit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.