Het oude Doornroosje wordt nieuwe muzikale broedplaats De Basis

review: Where The Wild Things Are 2016 - Zondag De Staat
Het oude Doornroosje wordt nieuwe muzikale broedplaats De Basis
Door sjoertb op 19 september 2017 - 10:45 In 2014 kreeg het Nijmeegse poppodium Doornroosje een splinternieuw gebouw. Het oude gebouw is blijven staan op de oude locatie. Vandaag is aangekondigd wat er met het voormalige pand van Doornroosje gaat gebeuren. Er komt een nieuwe muzikale broedplaats in onder de naam De Basis.

Repetitieruimtes, studio’s, een café, een boekingskantoor en een gastenverblijf zullen er te vinden zijn. In De Basis kunnen bands werken aan nieuwe albums. De Nijmeegse band De Staat (foto) wordt als voorbeeld genoemd als een groep die zich een tijd zou kunnen schuilhouden in het gebouw om nieuw materiaal te ontwikkelen.

Investeerders met liefde voor muziek kunnen nog mede-eigenaar worden van het nieuwe muzikale ecosysteem via de website van De Basis.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

ROADTRIP (UK) ALS VOORPROGRAMMA JACOB SARTORIUS Het was al bekend dat het voorprogramma van het concert van de 14-jarige...

anciennebelgique

GALANTIS OOK LANGS ANCIENNE BELGIQUE MET WERELDTOUR Gister werd al bekendgemaakt dat het Zweedse muziekduo Galantis op 8...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.