Imagine Dragons met 'Evolve' tour naar Sportpaleis in Antwerpen en Ziggo Dome in Amsterdam

review: Imagine Dragons - 05/02 - Ziggo Dome Imagine Dragons
Imagine Dragons met 'Evolve' tour naar Sportpaleis in Antwerpen en Ziggo Dome in Amsterdam
Door Cartman91 op 18 september 2017 - 13:11 De Amerikaanse band Imagine Dragons komt weer eens naar het Europese vasteland toe. Ditmaal met hun derde album ('Evolve'), die op 23 juni uitkwam. Op dit album staan o.a. de hits 'Believer' en 'Thunder'.

Op 16 februari staat de band eerst in Sportpaleis te Antwerpen en drie dagen later, op 19 februari, is de Ziggo Dome in Amsterdam aan de beurt. Tickets gaan vanaf 22 september om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets voor het concert in Amsterdam kosten tussen de 32,50 euro en 45 euro. Voor een kaartje in Antwerpen betaal je tussen de 35 en 45 euro.

Wil je de start van de ticketverkoop van het concert in de Ziggo Dome niet missen? Meld je dan aan voor onze ticketreminder en je krijgt voor aanvang van de kaartverkoop een herinnering toegestuurd via de mail.





Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

CONCERT GRETA VAN FLEET IN MELKWEG VERPLAATST NAAR...Led Zeppelin 2.0, oftewel de jonge gasten van de Amerikaanse band Greta van...

Paradiso

MEMPHIS MANIACS VOEGT PARADISO TOE AAN 2018 CLUBTOUR De 'Master of the Mashup' Memphis Maniacs voegen een concert toe aan hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.