Lil Kleine geeft extra concerten in Amsterdam en Antwerpen

review: Lil Kleine - 18/03 - Paradiso Lil Kleine
Lil Kleine geeft extra concerten in Amsterdam en Antwerpen
Door Cartman91 op 08 september 2017 - 11:28 Rapper Lil Kleine trapt op 6 oktober zijn 'Alleen Tour' in Koninklijk Theater Carré af. Voor dit concert werden alle 20.000 kaarten binnen een halfuur al uitverkocht. Ook alle andere shows in de tour zijn helemaal uitverkocht. Ondanks dat de concerten stijf uitverkocht zijn, blijft de vraag naar tickets groot.

Hierop hebben de rapper en zijn producent besloten extra concerten aan de tour toe te voegen. Deze extra concerten vinden plaats in Amsterdam en Antwerpen, maar wanneer en waar precies wordt binnenkort pas bekend gemaakt.

Wel kunnen mensen zich al inschrijven voor de pre-voorverkoop. Middels een Spotify of Facebook account kan je inloggen, waarna je uiterlijk een halfuur voor de start van de voorverkoop een mailtje krijgt met meer details.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Anvil news

METALTRIO ANVIL MET EUROPESE TOUR NAAR NEDERLAND EN...Het Canadese metaltrio Anvil zit al 40 jaar in het vak. Goede reden om dat...

MarkLanegannews.jpg

EXTRA CONCERT MARK LANEGAN IN TRIX TE ANTWERPEN De Amerikaanse zanger Mark Lanegan komt in november al naar de Metropool...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.