Youtuber Markiplier voor shows naar 013, Rai Theater en stadsschouwburg Antwerpen

Markiplier
Youtuber Markiplier voor shows naar 013, Rai Theater en stadsschouwburg Antwerpen
Door RobZ op 06 september 2017 - 18:05 Mark Edward Fischbach is onder YouTube gebruikers beter bekend als 'Markiplier'. De 28 jarige Amerikaan begon enkele jaren geleden met 'Let's play' videos van bekende videogames. De videos leidden al snel tot veel volgers op YouTube. De populariteit van Markiplier kwam nog eens in een stroomversnelling nadat hij eigen content ging produceren met animaties, sketches, vlogs en meer.

Nu is het tijd om 'On the road' te gaan! Markiplier gaat namelijk op een heuse tour met zijn compagnons LordMinion777, Muyskern, Tyler Scheid en Crankgameplays voor een theatervoorstelling gevuld met korte interactieve games, sketches en nog veel meer.

Op woensdag 14 februari staat Marikplier in de 013 te Tilburg. Een dag later, 15 februari dus, wordt de Stadsschouwburg in Antwerpen aangedaan. 17 februari is Markiplier te zien in het Rai Theater te Amsterdam. Tickets gaan donderdagavond om 18:00 uur in de voorverkoop. In Nederland kost een kaartje je tussen de 29 en 34 euro. In Antwerpen ben je voor tussen de 30 en 40 euro aanwezig.

Hier koop je een ticket voor de show in 013. Hier kan je terecht voor een kaarten de Markiplier show in het Rai Theater. Wil je van ons een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan!


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rhys Lewis

RHYS LEWIS OOK NAAR PARADISO NOORD Rhys Lewis had al plannen om naar Nederland te komen voor shows in...

AFAS Live

FRIESE INVAL IN AFAS LIVE TIJDENS FRYSKE JÛN MET... Fryslân boppe tijdens Fryske Jûn op 6 januari 2018 in AFAS Live. Deze avond...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.