Oh Wonder ook naar Doornroosje

Oh Wonder news_groot
Oh Wonder ook naar Doornroosje
Door JoycevanDoorn op 06 september 2017 - 13:36 Oh Wonder, een alt-pop duo uit Londen dat eerder al twee shows in Paradiso aankondigde en uitverkocht, heeft nog een Nederlandse show toegevoegd aan hun Europese tour.

In 2014 begonnen Josephine Vander Gucht en Anthony West met het produceren van hun debuutalbum. Ze schreven, produceerden en mixten elke maand een origineel nummer dat ze vervolgens op Soundcloud publiceerden. Een jaar later stelde het duo uit deze nummers hun eerste gelijknamige album samen. En niet zonder succes, Oh Wonder heeft meer dan 250 miljoen streams op zowel Soundcloud als Spotify en tientallen miljoenen vieuws op youtube. Inmiddels heeft het duo ook een tweede album uitgebracht genaamd Ultralife.

Maandag 4 december speelt Oh Wonder in het Doornroosje te Nijmegen. Tickets kosten € 17,- (excl. servicekosten) en gaan 8 september om 10 uur in de verkoop via deze link bij Doornroosje. Ben je bang de start van deze voorverkoop te missen? Wij kunnen je een ticketreminder sturen! Deze stel je hier in.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Boerderijzoetermeernews.jpg

CLASSIC ROCKBAND THUNDER NAAR BOERDERIJ IN ZOETERMEERDe Britse band Thunder wordt makkelijk in een adem genoemd met bands als...

RivalSonsnws

CULTUURPODIUM BOERDERIJ EN DOORNROOSJE VOOR RIVAL SONS De Amerikaanse rockers van Rival Sons komen met hun Europese tour onder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.