Ryan Leslie & Band naar Melkweg

Ryan Leslie
Ryan Leslie & Band naar Melkweg
Door evaruiten op 06 september 2017 - 12:03 Ryan Leslie leerde op jonge leeftijd het zichzelf aan om muziek te componeren, melodieën te arrangeren en piano te spelen. Dit resulteerde in een mooie carrière.

Hij schrijft en produceert voor veel artiesten, zoals Beyoncé, Shakira en onze eigen Anouk. In 2006 was zijn doorbraak, met het nummer 'Me & U' van Cassie, welke op nummer 3 in de Billboard Hot 100 terecht kwam.

In november 2015 was Ryan Leslie voor het laatst te zien in Nederland, hij speelde toen in Patronaat te Haarlem. Nu komt hij terug met een nieuwe show: op woensdag 11 oktober staat hij in de Melkweg te Amsterdam.

Voor 39,75 euro (excl. lidmaatschap) kan je hem bewonderen. Tickets voor deze show zijn per direct in de verkoop via deze link.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rolling Stones3

DE STAAT EN LEON BRIDGES IN VOORPROGRAMMA THE...Het was al even bekend dat The Rolling Stones in de Johan Cruyff Arena (30...

Nieuwe Nor

COLLEGE GEMEENTE HEERLEN AKKOORD MET UITBREIDING... Het college van B&W is akkoord gegaan met een investering van ruim € 5,7...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.